Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Σπάμε την ομερτά των ΜΜΕ & δημοσιογράφων Υπηρεσίας! Αυτοί είναι οι ισλαμοφασίστες τρομοκράτες, οι μισθοφόροι των αμερικανών!

ΕΚΚΛΗΣΗ στα ανεξάρτητα από ΗΠΑ-Ισραήλ blogs! Ανεβάστε -σε δικούς σας λογαριασμούς και διαδώστε να κάνουν το ίδιο σ' όλο τον πλανήτη- το απαγορευμένο βίντεο-ντοκουμέντο που αποδομεί τους ισλαμοφασίστες μισθοφόρους του ΝΑΤΟ! http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/09/blogs.html http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/09/cia-mossad-blogs.html Βίντεο ΑΥΣΤΗΡΑ για ενήλικες! Εικοσάλεπτο ντοκιμαντέρ όπου συνθέτει την τρομοκρατική δράση των αμερικανών μισθοφόρων στη Συρία, τη «δράση» των «επαναστατών» του «Ελεύθερου Στρατού της Συρίας» και της Αλ Κάιντα Μετά από κάθε δολοφονία, οι ισλαμοφασίστες μισθοφόροι των ΗΠΑ επικαλούνται την «Jihad» και το ότι ο δολοφονημένος υποστήριζε τη Συριακή κυβέρνηση. http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/09/blog-post_3791.html Οι έλληνες δημοσιογράφοι για ότι συμβαίνει στη Συρία, για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας; Έλληνες δημοσιογράφοι; Πρόκειται για εξωτικό φρούτο ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθεί βίντεο ΑΥΣΤΗΡΑ για ενήλικες!
 +18 SYRIE// 20 min realisé par SyrianTruth montrant les crimes commis par les terrorites de l'ASL Δημοσιεύτηκε στις 8 Σεπ 2012 από VeriteSurLaSyrie



Ανάρτηση από : http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr