Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Έχουν υπογράψει πως σε περίπτωση αναδιάρθρωσης του χρέους θα υπογράψουνε νέο μνημόνιο (κατά τα λοιπά, τους έφταιγε ο Σόιμπλε)!

Του Βασίλη Πολυχρόνη            

Προς αυτούς που κατακεραυνώνουν τον...κακό Σόιμπλε (ο οποίος ενεργεί πολιτικά στη ζωή του υπερασπιζόμενος τη νεοφιλελεύθερη ιδεολογία του - μέτρα της οποίας εφαρμόζει σήμερα η ελληνική "αριστερή" κυβέρνηση - και την τάξη των λίγων και εχόντων και κατεχόντων) που "όλο ζητάει καινούργια πράγματα με σκοπό να ταπεινώσει τη χώρα και την κυβέρνηση της":

Ο Σόιμπλε όταν λέει πως η αναδιάρθρωση των ελληνικών δανείων συνιστά de facto νέο δάνειο,άρα και νέο μνημόνιο,κάπου στηρίζεται κι αυτό που στηρίζεται είναι η απόφαση του Eurogroup του Μαΐου του 2016 (πέρσι δηλαδή) που ρητά αναφέρει πως:
"Εφόσον απαιτηθεί θα γίνει αναδιάρθρωση για ορισμένα δάνεια του ESFF (π.χ. παράταση του χρόνου αποπληρωμής, αναδιάρθρωση των αποσβέσεων του EFSF και της επιτοκιακής διαφοράς) ώστε το ύψος του GFN να παραμείνει στο επίπεδο που έχει ορισθεί, για να είναι σύμφωνο το ΔΝΤ, αλλά χωρίς εξτρά επιβάρυνση του EFSF ή των κρατών που συμμετείχαν αρχικά στο πρόγραμμα"!
Το διαβάσατε σανοπώληδες και λοιποί "αγανακτισμένοι" που ψυχιατρικοποιείτε και κρίνετε αποφάσεις και συμπεριφορές όχι βάσει ιδεολογιών ή τήρησης συμφωνιών,αλλά βάσει της ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ θεώρησης περί "διαταραχής προσωπικότητας λόγω αναπηρίας"?

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ (reprofiling) ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΟΧΙ Ο EFSF (ΤΩΡΑ ESM) Ή ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!Άρα...νέο δάνειο και...νέο μνημόνιο!

Άντε τώρα να φάτε το σανό σας και να λέτε "ζήτω ο...μαρξιστής Ευκλείδης κι ο...ηγέτης 100ετίας" που ούτε το πουλί τους (κι αυτό δεν με νοιάζει),αλλά ούτε και την υπογραφή τους (αυτό νοιάζει και εμένα και όλους τους Έλληνες) δεν ξέρουν που βάζουν!


Υ.Γ. Έχουν καταδικάσει τη χώρα σε αέναο μνημόνιο οι #ξεφτίλες

Ανάρτηση από: http://anemosantistasis.blogspot.gr