Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Για μια πραγματική και μόνιμη έξοδο από την καταστροφή

Καλούμε κάθε θύμα της παγκοσμιοποίησης, κάθε πατριώτη και πατριώτισσα, ανεξάρτητα από ιδεολογικές καταβολές, σε εκδήλωση που διοργανώνουμε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50 – Είσοδος και από Σόλωνος – αίθουσα «Α. Τρίτσης») στις 30/5 και ώρα 18:45, για να συζητήσουμε πώς μπορούμε να βγούμε από την ολοκληρωτική καταστροφή στην οποία μας καταδίκασαν οι ξένες ελίτ και οι ντόπιοι συνεργάτες τους και πώς μπορεί ο καθένας από μας να συμβάλει στην τιτάνια προσπάθεια εθνικής και κοινωνικής απελευθέρωσης του λαού μας.
Μετά 7 χρόνια βαθιάς κρίσης κάθε μέρα η κατάσταση χειροτερεύει, ενώ όσοι είχαν φρούδες ελπίδες για τους απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει πλέον να κλαίνε με μαύρο δάκρυ για την αποκάλυψη της «για πρώτη φορά παγκοσμιοποιητικής "αριστεράς"». Την ίδια στιγμή η Υπερεθνική Ελίτ ετοιμάζει τον πιθανό επόμενο πρωθυπουργό, τον νεοφιλελεύθερο λακέ και γόνο της περίφημης οικογένειας των Μητσοτάκηδων, ο οποίος θα συνεχίζει από εκεί που σταμάτησαν οι Τσίπρας, Σαμαράς, Παπανδρέου και οι υπόλοιποι ευνοούμενοι ή διορισμένοι από τα ξένα κέντρα πρωθυπουργοί. Δεν υπάρχει πλέον καμία διέξοδος ούτε στην αποχή, ούτε στην εναπόθεση εκ νέου των ελπίδων μας σε λακέδες επαγγελματίες πολιτικούς. Δεδομένου ότι χαρακτηριστικό της Υπερεθνικής Ελίτ είναι ο απόλυτος αποπροσανατολισμός των λαών, έχουν ήδη δημιουργήσει και εναλλακτική «αριστερή» λύση (σε περίπτωση που οι Μητσοτάκηδες θεωρηθούν «φθαρμένοι» από τις ελίτ), που θα ... «αναμορφώσει» όλη την ΕΕ ...από τα μέσα, στο πρόσωπο του αρχι-βολεμένου πολιτικού απατεώναΒαρουφάκη που αφού ξεπούλησε τον ελληνικό λαό δήθεν «διαπραγματευόμενος», στη συνέχεια μετράπηκε σε pop star (χάρη στην αμέριστη συμπαράσταση των ισχυρών πατρώνων του και των ΜΜΕ που τον προωθούν ποικιλοτρόπως), συμμετέχοντας σε διαφημιστικά σποτ των μέσων του Σόρος (opendemocracy) και διοργανώνοντας προεκλογικές φιέστες στο Σπόρτινγκ, στην προσπάθεια του να προσελκύσει βολεμένους ή εντελώς αφελείς να τον στηρίξουν (αφού το προηγούμενο πείραμα των ελίτ με τον κατασκευασμένο «άφθαρτο» Θεοδωράκη και το Ποτάμι απέτυχε).
Με το νέο (4ο) Μνημόνιο, το ξεπούλημα του κοινωνικού πλούτου της χώρας ολοκληρώνεται και οι κατακτήσεις του ελληνικού λαού πετιούνται στα σκουπίδια με τις ψήφους των καλοπληρωμένων επαγγελματιών πολιτικών στην βουλή. Έχουν μετατρέψει την χώρα σε μπανανία χρέους όπου πλέον κουμάντο κανουν οι λακέδες της ΕΕ και της Υπερεθνικής Ελίτ, οι πολυεθνικές, τα hedge funds, οι τράπεζες και οι σιωνιστές.

Η μόνη ελπίδα πλέον είναι στην συγκρότηση μετώπου για Εθνική και Κοινωνική Απελευθέρωση (ΜΕΚΕΑ) «από τα κάτω».

Μετά το τελικό ξεπούλημα που σχεδίασε και εκτελεί η υπαλληλία της Υπερεθνικής και της Σιωνιστικής ελίτ του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπάρχουν ούτε δουλειές, ούτε συντάξεις, ούτε δημόσια αγαθά, παρά μόνο θέση στα συσσίτια και τις «φιλανθρωπίες» ζητιανιάς (με το αζημίωτο βέβαια) των ΜΚΟ των διάφορων Σόρος.

Όσοι βρίσκουν δουλειά θα δουλεύουν όλο και περισσότερο όπως οι Κινέζοι «εργάτες» στις ειδικές εμπορικές ζώνες που θα στήσουν οι πολυεθνικές, οι οποίες θα έχουν αγοράσει για ένα κομμάτι ψωμί τα λιμάνια, τα αεροδρόμια και τις «βραχονησίδες» της χώρας, ενώ θα έχει μεξικανοποιηθεί η χώρα, με αποτέλεσμα να είμαστε τα γκαρσόνια (στην καλή περίπτωση) των ελίτ και των βολεμένων στρωμάτων ειδικά του Βορρά. Έτσι, στις λαϊκές γειτονιές συμμορίες από ολοένα και πιο εξαθλιωμένους ανθρώπους θα συγκρούονται για ένα κομμάτι ψωμί, με τα ναρκωτικά και την πορνεία να κάνουν θραύση, ενώ η χώρα θα έχει γίνει αποθήκη μεταναστών προς εκμετάλλευση, λόγω της πρωτοφανούς στην ιστορία μαζικής μετανάστευσης που δημιούργησαν οι πόλεμοι της υπερεθνικής ελίτ και η οικονομική καταστροφή που προκαλούν οι πολυεθνικές και οι ελεύθερες και ανοιχτές αγορές στις χώρες ειδικά της περιφέρειας. Την ίδια στιγμή θα παραχωρούμε γη και ύδωρ στο ΝΑΤΟ και το Ισραήλ (όπως ήδη κάνει η σημερινή «αριστερή κυβέρνηση» των απατεώνων), για να εξαπολύουν ακόμα πιο εύκολα επιθέσεις ενάντια στους αντιστεκόμενους λαούς.

Μην κάθεσαι πλέον στον καναπέ να κοιτάς, αφοπλισμένος, survivor, τουρκο-σήριαλ, μπάλα και θεάματα που σε ταΐζουν τα βοθροκάναλα.
 
Ή τώρα ή ποτέ. Για άμεση και μονομερή έξοδο από την ΕΕ, με επιστροφή όλου του ιδιωτικοποιημένου κοινωνικού πλούτου στα χέρια του ελληνικού λαού, με αυτοδύναμη οικονομία, για να πάψουμε να είμαστε κέντρο συλλογής (αποθήκη) παράνομων μεταναστών που δεν θέλουν οι άλλες χώρες της ΕΕ (είναι άλλο πράγμα η θεμιτή ελεγχόμενη από τον λαό μετανάστευση και εντελώς άλλο η βιομηχανία μαζικής μετακίνησης φτηνού εργατικού δυναμικού που έχει στηθεί με τα «ανοιχτά σύνορα») και για την παραδειγματική τιμωρία των πουλημένων λακέδων στην Βουλή και όλων όσοι τους συνδράμουν στο εγκληματικό τους έργο.
Σήμερα, μετά από 7 χρόνια σχεδόν ολοκληρωτικής καταστροφής της ζωής μας, μετά από μια μακρόχρονη περίοδο κρίσης, πιστεύουμε ότι είναι καιρός να δώσουμε μία απάντηση σε αυτούς που μας κλέβουν την αξιοπρέπεια. Μία απάντηση που θα κάνει ξεκάθαρο ότι ο Ελληνικός λαός δεν έχει αποδεχτεί τη μοίρα του, ότι είναι πρόθυμος να αγωνιστεί για να διεκδικήσει αυτά που του στερούν, ότι είναι συνειδητοποιημένος για το πώς θα ανατρέψει αυτήν την κατάσταση. Σε καλούμε, λοιπόν, να συμβάλλεις με τις δυνάμεις σου σε αυτήν την προσπάθεια.
ΜΕΚΕΑ – ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – 22/5/2017
Ανάρτηση από: http://www.mekea.org