Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Οι Τράπεζες θα προχωρήσουν σε αντίποινα για την άνανδρη επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο

Σκληρή ανακοίνωση της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών......

Στοχοποιεί όλους τους καταθέτες που αμέσως μετά την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο αντί να συντρέξουν σε ολονυκτία έξω από τον Ευαγγελισμό, σχολίαζαν στα social media προσβλητικά για το θύμα πράγματα. 

Η λιτή ανακοίνωση της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών έχει ως εξής:

Η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών είναι βαθιά συγκλονισμένη σήμερα μετά την άνανδρη τρομοκρατική επίθεση εναντίον του μέντορα μας, Λουκά Παπαδήμου. Ο άνθρωπος που συνέβαλε καθοριστικά ως τραπεζίτης στην είσοδο της χώρας μας στην ευρωζώνη και ως πρωθυπουργός στην διάσωση του ελληνικών τραπεζών αποκλειστικά από τις τσέπες των Ελλήνων φορολογουμένων, ευτυχώς είναι καλά!

Αν οι τρομοκράτες νόμιζαν ότι θα μας πανικοβάλλουν, γεννιούνται. Και επειδή παρατηρήσαμε στα social media την μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού να μην συμπονά τον δικό μας, Λουκά Παπαδήμο και μέρος του κόσμου να εύχεται ακόμα και να μην τα καταφέρει, η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών προχωρά στα παραπάνω αντίμετρα:
- Κλείνουν όλα τα ATM μέχρι την Δευτέρα 29/5 όπως και τα γκισέ των ταμείων. Λεφτά γιοκ, κύριοι!

- Αύριο θα αφαιρεθεί από κάθε λογαριασμό Έλληνα καταθέτη που δεν είναι τραπεζίτης 2€, έτσι για την αλητεία!

- Από αύριο θα διπλασιαστεί ο ρυθμός λήψης αναγκαστικών μέτρων είσπραξης σε οφειλέτες που δεν ανταποκρίνονται στην εμπρόθεσμη εξόφληση των υποχρεώσεων. Μάλιστα ειδική ομάδα φονιάδων μας, θα εκτελέσει 100 μεροκαματιάρηδες που δεν πληρώνουν τα δάνεια τους.

- Με ένα νόμο και ένα άρθρο, θα πάρουμε μέσω ενός πέμπτου μνημονίου από τον ελληνικό λαό 20 δις για περαιτέρω ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών μας!

* Το άρθρο είναι προϊόν μυθοπλασίας....

Ανάρτηση από: http://anemosantistasis.blogspot.com