Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Έκρηξη στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου: Φωτογραφίες από το σημείο της έκρηξης

Έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:30 στη συμβολή των οδών Μάρνη και Γ' Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας σε αυτοκίνητο μάρκας Mercedes το οποίο ανήκει στην Τράπεζα της Ελλάδος και στο οποίο επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη προκλήθηκε από παγιδευμένο φάκελο τον οποίο άνοιξε ο πρώην πρωθυπουργός ενώ το αυτοκίνητο κινείτο. Ο φάκελος φαίνεται πως είχε ως αποστολέα την Ακαδημία Αθηνών της οποία ο κ. Παπαδήμος είναι πρόεδρος.

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίες ο Λουκάς Παπαδήμος όσο και ο οδηγός είναι τραυματισμένοι, ενώ στο αυτοκίνητο επέβαινε και τρίτο άτομο το οποίο φέρεται επίσης να έχει τραυματιστεί ελαφρά. Ήδη ο Λουκάς Παπαδήμος έχει μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό χωρίς η ζωή του να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο, ενώ στο ίδιο νοσοκομείο έχει μεταφερθεί και ο οδηγός του. Ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να έχει τραυματιστεί στην κοιλιακή χώρα, στα κάτω άκρα και στα άνω άκρα.
Αυτή την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται στα εξωτερικά ιατρεία, ενώ έχει υποστεί και εισπνευστικό έγκαυμα.
Το σημείο όπου σημειώθηκε η έκρηξη έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ επιτόπου έχουν σπεύσει τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής τα οποία πάντως δεν χρειάστηκε να επέμβουν καθώς δεν προκλήθηκε φωτιά. Ενδεικτικό πάντως της σφοδρότητας της έκρηξης είναι ότι γεγονός ότι ράγισαν τα αλεξίσφαιρα τζάμια.

Δείτε φωτογραφίες:

 Ανάρτηση από:  http://www.koutipandoras.gr