Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Πάει το non politica του Μαρινάκη. Για χούντες μιλάει, για φουσκωτούς τους στα αποδυτήρια μαθαίνουμε

Αυτό είναι το εξώφυλλο της οπαδικής εφημερίδας του Μαρινάκη, μετά την χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ στο γήπεδο Καραϊσκάκης......

Καλά εκτός του ατόπου να βαφτίζει τον Τσίπρα και την παρέα του, "Αριστερά", μιλάει για στήσιμο παιχνιδιού εναντίον του (στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάνε για σχοινί, χοντρέ;;;;), και για ξύλο που έφαγαν παράγοντες του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Μαρινάκης που δεν επέτρεψε στους οπαδούς της ομάδας του να αναρτήσουν πανό υπέρ του Φύσσα που δολοφονήθηκε από Χρυσαυγίτες δήθεν γιατί ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να εμπλέκεται με την πολιτική την ίδια ώρα που αρχηγοί της Θύρας 7 ήταν χρυσαυγίτες, ξεχνάει το non politica και μιλάει για χούντες!
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μπράβοι του Μαρινάκη βρέθηκαν χθες στα αποδυτήρια για να δώσουν μάθημα στους διαιτητές που τους αδίκησαν, και εκεί τα ΜΑΤ ενεπλάκησαν μαζί τους παίρνοντας ζβάρνα και προσωπικό της ΠΑΕ.....

Την ώρα που ο Τάκης Λεμονής έκανε δηλώσεις στην τηλεόραση, άνθρωποι δίπλα του φωνάζουν «πάμε να τους γ... τους μπάτσους»! Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο του SDNA από το Καραϊσκάκη.



Ανάρτηση από: http://anemosantistasis.blogspot.gr